Zelf rijdende auto's

Door Dreeke fixed op woensdag 15 oktober 2014 13:25
Categorie: -, Views: 2.073

Het zit er al een tijdje aan te komen de zelf rijdende auto's. De voorlopers van deze auto's worden nu reeds getest en de huidige auto's kunnen steeds meer.
Het is begonnen met stuurbekrachtiging, ABS en regensensoren, maar de auto's van nu hebben al van alles tot vanzelf file rijden en in de eigen rijbaan blijven.

Van mij mogen de zelfrijdende auto's morgen al komen, maar dit zal toch de nodige discussies geven. Sommige roepen: 'Ik wil zelf blijven rijden!', nou dat wil ik ook, maar dan op de achterbank :)

Maar moet je met zo'n auto nog zelf kunnen rijden? Als je automaat rijd kan je niet meer schakelen, maar verleer je dat dan ook? Niet als je lang genoeg met een schakelbak hebt gereden (en er een beetje aanleg voor hebt).
Moet je b.v. 1 op de 10 ritten zelf rijden om het niet te verleren, of kan je b.v. het eerste of laatste stukje zelf rijden, of alleen als je haast hebt, de auto zal zich tenslotte keurig aan de maximum snelheid houden maar jij kan wel te hard rijden.

Waar ik wel heel erg benieuwd naar ben is of dat het aantal auto's zal exploderen. Kinderen kunnen gewoon met de auto naar school :Y)
Of zal het aantal auto's juist verminderen, je kan misschien (net als Uber) een auto aanvragen, deze rijd je naar je bestemming, en de auto gaat zelfstandig naar de volgende klant. Of de auto rijdt de meest gunstige route (als een bus) en haalt nog een paar passagiers op.

Volgende: Matige selectie spelers bij voetbal 10-'14 Matige selectie spelers bij voetbal
Volgende: Battlefield 3 en Plants vs. zombies gratis 05-'14 Battlefield 3 en Plants vs. zombies gratis

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk